Proszę Państwa. Jak skutecznie zareklamować odzież budowlaną? Mnie to przekonało do zmiany zawodu
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qb47OmMtGaE[/youtube]
jesli to mozliwe to poprosze o numer i cene czesci - nie wiem czy to poprawnie okresle - siateczke (czarna) ta ktora znajduje sie przy lewej nodze pasazera z przodu, zamocowana do tunelu srodkowego. Wystepuje chyba seryjnie w sersji Elegance.
jesli to mozliwe to poprosze o numer i cene czesci - nie wiem czy to poprawnie okresle - siateczke (czarna) ta ktora znajduje sie przy lewej nodze pasazera z przodu, zamocowana do tunelu srodkowego. Wystepuje chyba seryjnie w sersji Elegance.
ja z kolei jezeli to by nie byl za duzy problem chcialbym sie dowiedziec o prawy drazek kierowniczy ten od strony kierowcy bo to angol jest... :roll: mianowicie interesuje mnie kompletny razem z guma choc moze byc i bez :P a i jeszcze jego dlugosc bo sa chyba dwie jak mniemam...
dzieki wielkie
[ Dodano: Sob 10 Kwi, 2010 14:10 ]
TMBGP21U632676078 nr Vin bo zem zapomnial :P :P :P
Ale to raczej nie jest VIN
Podaj numer zaczynający się od liter TMB
[ Dodano: Sob 10 Kwi, 10 16:41 ]
Zamieszczone przez Kszok_uk
siemaneczko :wink:
ja z kolei jezeli to by nie byl za duzy problem chcialbym sie dowiedziec o prawy drazek kierowniczy ten od strony kierowcy bo to angol jest... :roll: mianowicie interesuje mnie kompletny razem z guma choc moze byc i bez :P a i jeszcze jego dlugosc bo sa chyba dwie jak mniemam...
dzieki wielkie
[ Dodano: Sob 10 Kwi, 2010 14:10 ]
TMBGP21U632676078 nr Vin bo zem zapomnial :P :P :P
Kompletny drążek wraz z gumą cena serwisowa to ok 450 zł.
Pozdr
Kompletny drążek wraz z gumą cena serwisowa to ok 450 zł
dzieki ale mi raczej chodzilo o numer czesci no i dlugosc... :roll: bo i tak bede musial to kupic tutaj... :? Da rade ponowic moja prosbe??
Dziś wieczorem sprawdzę nr części. W programie z częściami nie ma wymiarów tych drążków tylko rysunki pogladowe nr części i cena. Tak dla pewności Ty chcesz stronę kierowcy czy pasażera
Kszok_uk napisał/a:
fordisek napisał/a:
Kompletny drążek wraz z gumą cena serwisowa to ok 450 zł
dzieki ale mi raczej chodzilo o numer czesci no i dlugosc... :roll: bo i tak bede musial to kupic tutaj... :? Da rade ponowic moja prosbe??
Dziś wieczorem sprawdzę nr części. W programie z częściami nie ma wymiarów tych drążków tylko rysunki pogladowe nr części i cena. Tak dla pewności Ty chcesz stronę kierowcy czy pasażera
chce strone kierowcy tyle tylko ze to angielska czeszka jest :P wiec moze byc odwrotnie i prawa strona krotsza bedzie :spin: :spin: :spin:
fordisek, potrzebowałbym ceny następujących części:
1K0-953-549-CD/CF/CH - jeden z tych modeli
włącznik świateł z VW Golf VI z wersji Highline (chromowany z obsługą przeciwmgielnych przednich i funkcją "Auto")
Moduł centralnej elektryki - mój w O2 Mint ma końcówkę "D" a interesował by mnie ten z wersji Elegance :wink:
fordisek, bylem dzisiaj w zakladzie skody w Walii... powiedzialem im o co mi chodzi, czego szukam i pokazalem wydruk od Ciebie... Spojrzeli, zrobili wielkie galy :shock: i powiedzieli ze ok numer sie zgadza ale literka na koncu nie tzn zamiast "B" powinno byc "H"... Co Ty na to?? Czemu tak a nie inaczej?? Aha bym zapomnial... krzykneli sobie za kompletna czesc ok Ł80 + VAT a to taniej niz w PLN'ach... :P
Komentarz